Autoropa - FerrariAutoropa - MaseratiAutoropa - BentleyAutoropa - Ferrari - Maserati - Bentley
START - POLE POSITION
OM AUTOROPA
VÅRA OBJEKT
FERRARI
MASERATI
BENTLEY
SERVICEMARKNAD
PERSONAL
KONTAKTA OSS
ÖPPETTIDER
EVENT GALLERI
Auktoriserad service
Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover Auktoriserad Service
Kontakta oss direkt
Tel. +46 40 43 70 00

info@autoropa.se
Nyheter
Finali Mondiali med Scuderia Autoropa på topp!
FREDRIK ELLSÄTER BLIR NY VD FÖR AUTOROPA AB
En ny spännande framtid för Ferrari i Skandinavien
Jaguar och Land Rover Serviceerbjudande
Mercedes-Benz Serviceerbjudande
Autoropa samarbetar med Nautic Care i Stockholm
  Facebook Instagram YouTube

Autoropa: more than 80 years of driving passion.

Välkommen till Autoropa – Sveriges enda auktoriserade importör och återförsäljare av Ferrari, Maserati och Bentley samt auktoriserad servicepartner för Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover.

Som den enda auktoriserade importören och återförsäljaren i Sverige kan vi erbjuda dig som kund en rad unika fördelar: trygghet, långsiktighet, kunskap, direktkontakt med fabrikerna och upplevelser med oss som tar dig till insidan på fabrikerna - i alla led av ditt bilägande.

Vi har försäljnings- och serviceanläggningar i Malmö/Arlöv och i Stockholm. Autoropa i Malmö tillhandahåller även auktoriserad och marknadsledande service för Mercedes-Benz.

Allt du vill ha, på ett och samma ställe
Autoropa är ett fullserviceföretag för exklusiva bilar. Vår direktkontakt med fabrikerna gör det möjligt för oss att i inspirerande miljö hjälpa dig att skräddarsy din nya sportbil, vardagsbil eller SUV anpassad efter dina behov och önskemål.


Noga utvalt pre-owned-sortiment
Dessutom presenterar Autoropa alltid ett urval av väldokumenterade lätt begagnade premiumbilar för omedelbar leverans. Som auktoriserad återförsäljare har vi möjlighet att leverera pre-owned Ferrari och Maserati med garanti från fabriken och "Certificate of Origin". Klicka här för att se alla bilar som just nu finns för försäljning.


Upplevelsen står i centrum
Vår ambition är att skapa den ultimata upplevelsen i samband med ditt bilköp och genom hela ditt bilägande. Vårt mål är att alltid vara bäst i branschen. Vi vill skapa ett företag med medarbetare som är stolta över att vara en del av vår organisation, och som tillsammans förvaltar befintliga kunder och gemensamt arbetar för att skapa fler nöjda och återkommande kunder.

Autoropa
Autoropa
Autoropa
© 2002-2019 Autoropa AB   |   Webbplatspolicy   |   Hållbarhetsrapport  |   Produced by: dcg.design in 2002 Facebook YouTube Instagram