Autoropa - FerrariAutoropa - MaseratiAutoropa - BentleyAutoropa - Ferrari - Maserati - Bentley
START - POLE POSITION
OM AUTOROPA
VÅRA OBJEKT
FERRARI
MASERATI
BENTLEY
SERVICEMARKNAD
PERSONAL
KONTAKTA OSS
ÖPPETTIDER
EVENT GALLERI
Auktoriserad service
Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover Auktoriserad Service
Kontakta oss direkt
Tel. +46 40 43 70 00

info@autoropa.se
Nyheter
Finali Mondiali med Scuderia Autoropa på topp!
FREDRIK ELLSÄTER BLIR NY VD FÖR AUTOROPA AB
En ny spännande framtid för Ferrari i Skandinavien
Jaguar och Land Rover Serviceerbjudande
Mercedes-Benz Serviceerbjudande
Autoropa samarbetar med Nautic Care i Stockholm
  Facebook Instagram YouTube
AKTUELLA ERBJUDANDEN | Om Autoropa Service | Autoropa Finishing Department | Maserati Service & Reservdelar | Maserati Tjänster | LR / RR Service & Reservdelar | LR / RR Tjänster | Mercedes Service & Reservdelar
Maserati tjänster

Transport
I vår egen täckta transportbil åker din bil förstklassigt. Vår egen personal både lastar, kör och lastar av bilarna med omsorg för att garantera att detta görs av medarbetare med gedigen erfarenhet av exklusiva sport- och specialbilar. Vi arrangerar löpande transporter inom Sverige och Europa, och har dessutom väl etablerade kontakter med transportbolag som kan matcha dina specifika behov eller önskemål. Kontakta oss för mer information och offert.

Vinterförvaring
I vår anläggning i Arlöv har vi möjlighet att erbjuda din bil vinterförvaring i säkert och uppvärmt garage. Varje år tar vi emot bilar på hösten, och när vårsolen kommer står dessa redo, nyservade och nypolerade att möta våren på de svenska vägarna. Om din bil finns i Stockholm hjälper vi till att arrangera även transporten tur och retur. Kontakta oss för mer information och offert.

Däck, däckbyte och däckhotell
Vi kan också erbjuda hjälp med däckbyte, både skifte inför sommar och vintersäsong, men också däckskifte och kontroll inför bankörning. Vi har samarbetsavtal med flera av de största däcktillverkarna och kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och snabb leverans. För att underlätta ditt ägande har vi också skapat möjlighet för dina däck att övervintra hos oss. Kontakta oss för mer information och offert.

Förlängd garanti
Som ensam auktoriserad återförsäljare för Maserati har Autoropa AB nu möjlighet att erbjuda dig som är Maserati ägare ytterligare förlängd fabriksgaranti på din bil.

Den förlängda fabriksgaranti bidrar till ett tryggt och långsiktigt Maseratiägande med ett attraktivt andrahandsvärde. För att din bil skall bli godkänd för förlängd fabriksgaranti måste du anmäla ditt intresse i god tid så att vi kan informera Maserati senast 30 dagar innan din ordinarie nybilsgaranti går ut. Vår auktoriserade serviceverkstad genomför därefter ett test som omfattar 138 punkter. Eventuella brister som täcks av din ordinarie nybilsgaranti åtgärdas utan kostnad. Du får en ny garantibok till din bil som styrker att den genomgått Maseratis Trident Discoveries program och att den omfattas av Nybilsgaranti ett år från datum godkännandet. Kontakta oss för mer information.


Rådgivning
Vår service och försäljningspersonal finns alltid tillgänglig för dig om du har några frågor kring din bil och ditt bilägande. Precis som för dig är din bil vår passion. Vi älskar att engagera oss och vill göra ditt bilägande så intressant och roligt som möjligt. Oavsett om det gäller frågor som rör service, reparation, extrautrusning, underhåll eller mer omfattande frågor som att byta bil står vi till ditt förfogande.

Lack och karosseriverkstad
Sedan 2007 är Autocenter Lack & Karosseri i skånska Örkelljunga enda auktoriserad kaross- och lackverkstad för Maserati i Sverige genom sitt samarbetsavtal med Autoropa AB. Den nyrenoverade anläggningen på över 1000 m2 lever upp till fabrikens högt ställda krav på utrustning, utbildning och kompetens.

Rekonditionering
Autoropa Finishingdepartment i Malmö och Stockholm etablerat gedigen erfarenhet inom rekonditionering, iordningställande och lackkonservering av sport- och specialbilar. Oavsett om det gäller normalt kosmetiskt underhåller eller mer speciella behov har vi den rätta kompetensen och den rätta inställningen för att tillmötesgå era önskemål.

Maserati Club Sverige
Autoropa samarbetar med den officiella Maseratiklubben som enklast nås genom att kontakta:
Fredric Gustafsson (President), E-mail: fredric.gustafsson@maseraticlub.se  Tel: 070-266 26 50
Läs mer om Maserati Club Sverige på maseraticlub.se

Autoropa
Autoropa
Autoropa
© 2002-2019 Autoropa AB   |   Webbplatspolicy   |   Hållbarhetsrapport  |   Produced by: dcg.design in 2002 Facebook YouTube Instagram