Autoropa - FerrariAutoropa - MaseratiAutoropa - BentleyAutoropa - Ferrari - Maserati - Bentley
START - POLE POSITION
OM AUTOROPA
VÅRA OBJEKT
SERVICEMARKNAD
PERSONAL
KONTAKTA OSS
NYHETER
EVENT GALLERI
FÖRARUTBILDNINGAR
TJÄNSTEBIL FRÅN AUTOROPA
LEDIGA TJÄNSTER PÅ AUTOROPA
Upplev Maserati Levante Autoropa - Maserati Upplev Maserati Ghibli
Auktoriserad service
Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover Auktoriserad Service
Kontakta oss direkt
Tel. +46 40 43 70 00

info@autoropa.se
Senaste nytt:
AUTOROPA SÖKER NYA MEDARBETARE TILL VÅRT TEAM
AUTOROPA FINISHING DEPARTMENT I MALMÖ SÖKER MEDARBETARE
AUTOROPA FINISHING DEPARTMENT I STOCKHOLM SÖKER MEDARBETARE
ÅRETS ITALIENSKA BILTRÄFF: WENNGARNS SLOTT
NÜRBURGRING TILL VÅREN? HÄNG MED SCUDERIA HANSET 2-5 MAJ!
SCUDERIA AUTOROPA I FERRARI WORLD FINALS PÅ DAYTONA!
AUTOROPA I LAND ROVERS HEMLAND
FERRARI LANSERAR GTC4LUSSO T I PARIS
Senaste objekt
Porsche 991
Targa 4S
Maserati Levante
SQ4 430 hk GranLusso
Ferrari 488 Spider
F1
 
Om Autoropa Service | Autoropa Finishingdepartment | Ferrari Service & Reservdelar | Aktuella Serviceerbjudanden | Ferrari Tjänster | Maserati Service & Reservdelar | Maserati Tjänster | LR / RR Service & Reservdelar | LR / RR Tjänster | Mercedes Service & Reservdelar

Maserati Service & Reservdelar

Autoropa i Arlöv/Malmö blev auktoriserad verkstad för Maserati 1998 i samband med att italienska Ferrari S.p.A blev majoritetsägare i Maserati S.p.A. Sportvagnsservice på Lidingö tog upp varumärket igen efter några års uppehåll när Autoropa 2007 förvärvade den anrika verkstadsanläggningen. Sportvagnsservice flyttade uner 2010 till nya lokaler i Magasin 1, Frihamnen i Stockholm och blev Autoropa Service Stockholm. Sedan flera år är Autoropas serviceanläggningar i Arlöv/Malmö och på Magasin 1, Frihamnen i Stockholm de två auktoriserade servicepunkterna för Maserati i Sverige.

Vi är ett strakt team som kontinuerligt arbetar med att förvalta det stora ansvar det innebär att representera eftermarknaden i Sverige för det mytomspunna varumärket. Den gediga erfarenhet som ett decennium av service- och verkstadsarbete gett Autoropa, har kunnat bibehållas genom kunniga, trogna och ambitiösa medarbetare.

I dagens moderna anläggningar investerar vi kontinuerligt i tekniska innovationer som möjliggör för oss att ge bästa service till våra kunder och deras bil. Fabriken har högt ställda krav på verktyg, elektronisk utrustning och kompetens. Våra medarbetare genomgår kontinuerligt utbildningar och tester arrangerade av Maserati S.p.A för att befästa nya kunskaper inom service och reparation av de senaste modellerna.

Vi ligger alltid med ett eget omfattande lager av original reservdelar för att kunna erbjuda snabb och enkel leverans vid behov. Dessutom ligger vi online med fabrikens eget lagersystem och gör löpande beställningar.

Autoropa är ensam i Sverige om att ha direktkontakt med fabriken och våra tekniker och reservdels- och tillbehörsansvariga är de enda som har support av den unika kompetens man finner de tekniska avdelningarna på Maseratifabriken i Modena. Hos oss når fabrikens kunnande och varumärkets passion hela vägen fram till din bil.

© 2010 Autoropa AB - All rights reserved   |   Cookies & Förbehåll   |   Producerat av: Drabarek.com