Autoropa - FerrariAutoropa - MaseratiAutoropa - BentleyAutoropa - Ferrari - Maserati - Bentley
START - POLE POSITION
OM AUTOROPA
VÅRA OBJEKT
FERRARI
MASERATI
BENTLEY
SERVICEMARKNAD
PERSONAL
KONTAKTA OSS
ÖPPETTIDER
EVENT GALLERI
Auktoriserad service
Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover Auktoriserad Service
Kontakta oss direkt
Tel. +46 40 43 70 00

info@autoropa.se
Nyheter
Finali Mondiali med Scuderia Autoropa på topp!
FREDRIK ELLSÄTER BLIR NY VD FÖR AUTOROPA AB
En ny spännande framtid för Ferrari i Skandinavien
Jaguar och Land Rover Serviceerbjudande
Mercedes-Benz Serviceerbjudande
Autoropa samarbetar med Nautic Care i Stockholm
  Facebook Instagram YouTube
AKTUELLA ERBJUDANDEN | Om Autoropa Service | Autoropa Finishing Department | Maserati Service & Reservdelar | Maserati Tjänster | LR / RR Service & Reservdelar | LR / RR Tjänster | Mercedes Service & Reservdelar

Maserati Service & Reservdelar

Autoropa i Arlöv/Malmö blev auktoriserad verkstad för Maserati 1998 i samband med att italienska Ferrari S.p.A blev majoritetsägare i Maserati S.p.A. Sportvagnsservice på Lidingö tog upp varumärket igen efter några års uppehåll när Autoropa 2007 förvärvade den anrika verkstadsanläggningen.

Sportvagnsservice flyttade uner 2010 till nya lokaler i Magasin 1, Frihamnen i Stockholm och blev Autoropa Service Stockholm.

Sedan flera år är Autoropas serviceanläggningar i Arlöv/Malmö och på Magasin 1, Frihamnen i Stockholm de två auktoriserade servicepunkterna för Maserati i Sverige.

Vi är ett strakt team som kontinuerligt arbetar med att förvalta det stora ansvar det innebär att representera eftermarknaden i Sverige för det mytomspunna varumärket. Den gediga erfarenhet som ett decennium av service- och verkstadsarbete gett Autoropa, har kunnat bibehållas genom kunniga, trogna och ambitiösa medarbetare.

I dagens moderna anläggningar investerar vi kontinuerligt i tekniska innovationer som möjliggör för oss att ge bästa service till våra kunder och deras bil. Fabriken har högt ställda krav på verktyg, elektronisk utrustning och kompetens. Våra medarbetare genomgår kontinuerligt utbildningar och tester arrangerade av Maserati S.p.A för att befästa nya kunskaper inom service och reparation av de senaste modellerna.

Vi ligger alltid med ett eget omfattande lager av original reservdelar för att kunna erbjuda snabb och enkel leverans vid behov. Dessutom ligger vi online med fabrikens eget lagersystem och gör löpande beställningar.

Autoropa är ensam i Sverige om att ha direktkontakt med fabriken och våra tekniker och reservdels- och tillbehörsansvariga är de enda som har support av den unika kompetens man finner de tekniska avdelningarna på Maseratifabriken i Modena. Hos oss når fabrikens kunnande och varumärkets passion hela vägen fram till din bil.

Autoropa
Autoropa
Autoropa
© 2002-2019 Autoropa AB   |   Webbplatspolicy   |   Hållbarhetsrapport  |   Produced by: dcg.design in 2002 Facebook YouTube Instagram