Autoropa - FerrariAutoropa - MaseratiAutoropa - BentleyAutoropa - Ferrari - Maserati - Bentley
Auktoriserad service
Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover Auktoriserad Service
Kontakta oss direkt
Tel. +46 40 43 70 00

info@autoropa.se
Nyheter
Autoropa söker tekniker till vår serviceverkstad
AKTUELLA SERVICEERBJUDANDEN
Provkör Nya Bentley Continental GT redan idag!
TACK - Autoropa Racing Days 2018
Årets Italienska bilträff – Wenngarns Slott
Nürburgring till våren? Häng med Scuderia Hanset!
Scuderia Autoropa i Ferrari World Finals på Daytona!
Autoropa i Land Rovers hemland
 
AKTUELLA ERBJUDANDEN | Om Autoropa Service | Autoropa Finishing Department | Maserati Service & Reservdelar | Maserati Tjänster | LR / RR Service & Reservdelar | LR / RR Tjänster | Mercedes Service & Reservdelar

Ferrari Service & Reservdelar

Autoropa i Arlöv/Malmö blev auktoriserad verkstad för Ferrari 1992 och hos Sportvagnsservice på Lidingö, sträcker sig erfarenheten ytterligare ett decennium tillbaka. Sportvagnsservice flyttade uner 2010 till nya lokaler i Magasin 1, Frihamnen i Stockholm och blev Autoropa Service Stockholm. Autoropas serviceanläggningar i Arlöv/Malmö och på Magasin 1, Frihamnen i Stockholm de två auktoriserade servicepunkterna
 för Ferrari i Sverige.

Vi är ett strakt team som kontinuerligt arbetar med att förvalta det stora ansvar det innebär att representera eftermarknaden i Sverige för det mytomspunna varumärket. Den gedigna erfarenhet som många år av service- och verkstadsarbete gett Autoropa, har kunnat bibehållas genom kunniga, trogna och ambitiösa medarbetare.

I dagens moderna anläggningar investerar vi kontinuerligt i tekniska innovationer som möjliggör för oss att ge bästa service till våra kunder och deras bil. Fabriken har högt ställda krav på verktyg, elektronisk utrustning och kompetens. Våra medarbetare genomgår kontinuerligt utbildningar och tester arrangerade av Ferrari S.p.A för att befästa nya kunskaper inom service och reparation av de senaste modellerna, och för att bibehålla sina erfarenheter från tidigare modeller. Fabriken skickar oss löpande både information, analysverktyg, uppdateringar och kostnadsfria kampanjer även på modeller som tex Ferrari 355, 360 Modena, 550 Maranello och 575 M Maranello som inte längre är i produktion. För dig som äger dessa bilar är det extra viktigt att med jämna mellanrum kontakta oss som auktoriserad serviceanläggning för att få den senaste tekniken och de senaste uppgraderingarna till din bil.

Vi ligger alltid med ett eget omfattande lager av original reservdelar och tillbehör för både aktuella och tidigare modeller för att kunna erbjuda snabb och enkel leverans vid behov. Dessutom ligger vi online med fabrikens eget lagersystem och gör löpande beställningar.

Autoropa är ensam i Sverige om att ha direktkontakt med fabriken och våra tekniker och reservdels- och tillbehörsansvariga är de enda som har support av den unika kompetens man finner de tekniska avdelningarna på Via Abetone 4 i Maranello. Hos oss når fabrikens kunnande och varumärkets passion hela vägen fram till din bil.

Autoropa - Maserati
© 2002-2018 Autoropa AB   |   Webbplatspolicy   |   Hållbarhetsrapport  |   Producerat av: Drabarek.com