Autoropa - FerrariAutoropa - MaseratiAutoropa - BentleyAutoropa - Ferrari - Maserati - Bentley
PROVKÖR GHIBLI IDAG!
MASERATI DEALERSITE
GHIBLI
QUATTROPORTE
GRANTURISMO MC STRADALE
GRANTURISMO S
GRANTURISMO
GRANCABRIO
LEVANTE
MASTER MASERATI
Auktoriserad service
Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover Auktoriserad Service
Kontakta oss direkt
Tel. +46 40 43 70 00

info@autoropa.se
Nyheter
Mercedes-Benz Serviceerbjudande
Jaguar och Land Rover Serviceerbjudande
Autoropa samarbetar med Nautic Care i Stockholm
Autoropa Racing Days 2019 - Tack för i år!
TACK - Autoropa Racing Days 2018
Nürburgring till våren? Häng med Scuderia Hanset!
Scuderia Autoropa i Ferrari World Finals på Daytona!
Autoropa i Land Rovers hemland
  Facebook Instagram YouTube

 

Maserati Levante

Maserati Levante är i sitt rätta element fulländad, den hänför körupplevelsen med sin exakta hantering och inspirerande prestanda.


Dess eleganta ytor, rymliga lädersäten, intuitiva kontrollpanel och enastående teknik skapar en helt ny klass för sig. Maseratis omisskännliga design uppvisar en vacker, elegant och sportig siluett som presenterar de tre ikoniska iögonfallande luftintagen på framskärmarna. Den självsäkra fronten presenterar det legendariska Trident emblemet, den ultimata symbolen för exklusivitet, förfining och elegans.

Drivs av prestanda
Levante är en äkta SUV som presterar under press och svarar till alla dina behov. Innovativ, banbrytande teknologi och ingenjörskonst är hörnstenarna i den utestående 3,0L Twin Turbo V6 bensinmotorn, vilket ger otrolig prestanda, samtidigt som den ger lägre bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.

Maserati Levante kommer med två olika motorer, en 430hk bensinmotor och därtill kommer en Dieselmotor med 275 hästkrafter och rejält vrid på 600Nm.

Levanten kan redan nu beställas, Dieselutförandet från 765.000:- och Bensinvarianten från 965.000:- 

Maserati Ghibli

Ett klassiskt modellnamn som nu representerar ett helt nytt segment för Maserati. Nya kompaktare sportsedanen Ghibli baseras på samma tekniska plattform som Quattroporte, men hamnar storleksmässigt och prismässigt i "E-segmentet" som idag representeras av BMW 5-serien, Mercedes E-klass, Audi A6 med flera.


Ghibli är Maseratis första dieselmotor, en turbomatad V6 på 270 hästkrafter och bakhjulsdrift. Bensinversionen finns som turbomatad V6 med 410 hästkrafter, fyrhjulsdrift "Q4 all-wheel-drive", eller bakhjulsdrift och en utrustningsnivå som innehåller det mesta på både diesel och bensinversionen. ?Prissättningen är mycket konkurrenskraftig från cirka 709 000 kr för dieselversionen. Bland annat tre års nybilsgaranti borgar för tryggt ägande.
Detta sammantaget gör att Ghibli tar en tydlig position i klassen som del i den största offensiven i Maseratis historia.

Autoropa
Autoropa
Autoropa
© 2002-2019 Autoropa AB   |   Webbplatspolicy   |   Hållbarhetsrapport  |   Produced by: dcg.design in 2002 Facebook YouTube Instagram