Autoropa - FerrariAutoropa - MaseratiAutoropa - BentleyAutoropa - Ferrari - Maserati - Bentley
Auktoriserad service
Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover Auktoriserad Service
Kontakta oss direkt
Tel. +46 40 43 70 00

info@autoropa.se
Nyheter
Autoropa söker tekniker till vår serviceverkstad
AKTUELLA SERVICEERBJUDANDEN
Provkör Nya Bentley Continental GT redan idag!
TACK - Autoropa Racing Days 2018
Årets Italienska bilträff – Wenngarns Slott
Nürburgring till våren? Häng med Scuderia Hanset!
Scuderia Autoropa i Ferrari World Finals på Daytona!
Autoropa i Land Rovers hemland
 
AKTUELLA ERBJUDANDEN | Om Autoropa Service | Autoropa Finishing Department | Maserati Service & Reservdelar | Maserati Tjänster | LR / RR Service & Reservdelar | LR / RR Tjänster | Mercedes Service & Reservdelar
Ferrari tjänster

Transport
I vår egen täckta transportbil åker din bil förstklassigt. Vår egen personal både lastar, kör och lastar av bilarna med omsorg för att garantera att detta görs av medarbetare med gedigen erfarenhet av exklusiva sport- och specialbilar. Vi arrangerar löpande transporter inom Sverige och Europa, och har dessutom väl etablerade kontakter med transportbolag som kan matcha dina specifika behov eller önskemål. Kontakta oss för mer information och offert.

Vinterförvaring
I vår anläggning i Arlöv har vi möjlighet att erbjuda din bil vinterförvaring i säkert och uppvärmt garage. Varje år tar vi emot bilar på hösten, och när vårsolen kommer står dessa redo, nyservade och nypolerade att möta våren på de svenska vägarna. Om din bil finns i Stockholm hjälper vi till att arrangera även transporten tur och retur. Kontakta oss för mer information och offert.

Däck, däckbyte och däckhotell
Vi kan också erbjuda hjälp med däckbyte, både skifte inför sommar och vintersäsong, men också däckskifte och kontroll inför bankörning. Vi har samarbetsavtal med flera av de största däcktillverkarna och kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och snabb leverans. För att underlätta ditt ägande har vi också skapat möjlighet för dina däck att övervintra hos oss. Kontakta oss för mer information och offert.

Förlängd garanti- Power Warranty
Som ensam auktoriserad verkstad för Ferrari kan Autoropa erbjuda dig Ferraris egen förlängda garanti Power Warranty (Pre Owned Warranty Exclusive Retail)

Ferrari har tagit fram ett omfattande garantiprogram som ger dig möjlighet att förlänga din garantiperiod med upp till 10 år. Detta ger dig fördelar som:
* Visst arbete och utbyte av vissa delar kostnadsfritt utefter specificerade val enligt the Power Warranty policy. Arbetet måste utföras av en auktoriserad Ferrariverkstad.
* Garantin ökar din trygghet och säkerställer andrahandsvärdet på din Ferrari
* Garantin följer bilen även vid ägarbyte förutsatt att service endast har utförts av en auktoriserad Ferrari verkstad.
* Tryggt resande med hjälp av Vägassistans service

För att du ska kunna teckna den förlängda garantin krävs det att
* Din bil måste genomgå en omfattande kontroll hos någon av Autoropas verkstäder vilket tar två timmar, för att intyga att bilen uppfyller fabrikens behörighetskrav samt säkerställa servicehistoriken.
* Bilens miltal får inte överstiga 90000km
Kontakta oss för mer information.


Rådgivning
Vår service och försäljningspersonal finns alltid tillgänglig för dig om du har några frågor kring din bil och ditt bilägande. Precis som för dig är din bil vår passion. Vi älskar att engagera oss och vill göra ditt bilägande så intressant och roligt som möjligt. Oavsett om det gäller frågor som rör service, reparation, extrautrusning, underhåll eller mer omfattande frågor som att byta bil står vi till ditt förfogande.

Lack och karosseriverkstad
Sedan 2007 är Autocenter Lack & Karosseri i skånska Örkelljunga enda auktoriserad kaross- och lackverkstad för Ferrari i Sverige genom sitt samarbetsavtal med Autoropa AB. Den nyrenoverade anläggningen på över 1000 m2 lever upp till fabrikens högt ställda krav på utrustning, utbildning och kompetens. Medarbetarna besitter mångårig erfarenhet av att arbeta med Ferrari och Autoropa AB.

Rekonditionering
Autoropa Finishingdepartment i Malmö och Stockholm etablerat gedigen erfarenhet inom rekonditionering, iordningställande och lackkonservering av sport- och specialbilar. Oavsett om det gäller normalt kosmetiskt underhåller eller mer speciella behov har vi den rätta kompetensen och den rätta inställningen för att tillmötesgå era önskemål.

Classic
Genom vårt samarbete med Ferrari S.p.A kan vi erbjuda dig som äger en klassisk Ferrari möjligheten att få den renoverad där den byggdes. I ett arkiv på fabriken förvaras originalritningarna till klassiska modeller som gör det möjligt att tillverka tillbehör och reservdelar och återställa äldre bilar i nyskick. Det finns en hel dedikerad avdelning för detta och vi hjälper dig gärna att komma i kontakt med dem.

Ferrari klubben
Henrik Berggren, Tel .+46 738 55 97 52
E-mail: info@ferrariclubsweden.se
www.ferrariclubsweden.se

Autoropa - Maserati
© 2002-2018 Autoropa AB   |   Webbplatspolicy   |   Hållbarhetsrapport  |   Producerat av: Drabarek.com